Tilbud!

Watery våddragt til børn – Gecko (3mm) – Electric Blue

Original price was: 885 kr..Current price is: 775 kr..

Opdag en verden af leg og eventyr i vandet med den komfortable og fleksible Watery våddragt til børn. Beskyt dine små eventyrere med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600794301710 Kategori:

Watery Gecko 3mm våddragt til børn i Electric Blue er det perfekte valg til de små vandhunde, der elsker at udforske havet og lege ved stranden. Den innovative design kombineret med høj kvalitet gør denne våddragt til en absolut favorit blandt børn i alle aldre.

Med en tykkelse på 3mm tilbyder Watery Gecko våddragten optimal varmekapacitet, så dit barn kan nyde timevis af sjov i vandet uden at fryse. Dragtens høje fleksibilitet sikrer en behagelig pasform og fuld bevægelsesfrihed under leg og vandaktiviteter.

Den livlige Electric Blue farve og det seje gecko-motiv på våddragten tilføjer et sjovt og legende touch, som vil få dit barn til at skille sig ud på stranden. Ikke nok med at dragten er praktisk og funktionel, den er også super stilfuld og moderne.

Watery Gecko våddragten er ideel til en lang række vandsportsgrene, herunder SUP, kajakpadling og åbent vand svømning. Uanset om dit barn er nybegynder eller erfaren vandatlet, vil denne våddragt garantere en fantastisk oplevelse i vandet.

Invester i dit barns velvære og sikkerhed med Watery Gecko 3mm våddragt i Electric Blue. Lad dem udforske verden under vandet med stil, komfort og selvtillid. Tag det første skridt mod uforglemmelige vandeventyr med denne fantastiske våddragt fra Watery.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery våddragt til børn – Gecko (3mm) – Electric Blue”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.