Wheat Badesko Shawn Blue Flower Meadow – Str. 22

300 kr.

Forkæl dit barns fødder med stil og komfort i disse nuttede badesko med blomstermønster. Perfekt til sjov og leg ved stranden eller poolen.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300775684658 Kategori:

Wheat Badesko Shawn Blue Flower Meadow – Str. 22 er den ultimative badesko til din lille eventyrer. Med sit charmerende design med blomstermotiver og i en frisk blå farve vil disse badesko bringe glæde og stil til enhver stranddag.

Badeskoen er ikke kun sød at se på, den er også yderst praktisk med dens velcrolukning, som gør det let for dit barn at tage dem af og på. Lavet i holdbart neopren materiale vil disse badesko sikre, at dit barn kan bevæge sig frit og lege med lethed ved vandkanten.

Den slidstærke ydersål lavet af TR-gummi giver god greb og beskyttelse mod skarpe genstande, så dit barn kan udforske stranden uden bekymringer. Komfort er i højsædet med disse badesko, og dit barn vil elske at have dem på hele dagen.

Med Wheat Badesko Shawn Blue Flower Meadow – Str. 22 kan du være sikker på, at dit barn er godt klædt på til enhver stranddag. Lad dit barn løbe frit og legende langs vandkanten med disse charmerende badesko, der kombinerer stil, funktionalitet og komfort på bedste vis. Gør strandoplevelsen endnu sjovere med disse skønne badesko til dit lille eventyrer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wheat Badesko Shawn Blue Flower Meadow – Str. 22”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.