Tilbud!

Hust & Claire Wan Blue Harumi Badebukser – Str. 6/9 mdr

Original price was: 200 kr..Current price is: 150 kr..

Forkæl din lille med stil på stranden. De blå Harumi badebukser fra Hust & Claire kombinerer komfort og dansk design perfekt. Besøg nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300699279660 Kategori:

Dyk ned i en verden af leg og eventyr med de charmerende Hust & Claire Wan Blue Harumi Badebukser. Disse badebukser er ikke kun designet til at holde dit barn sikkert og beskyttet under leg i vandet, men de er også et stilsikkert valg til enhver stranddag eller poolparty.

Med en UV50+/UPF50 filtrering kan du være sikker på, at dit barn er beskyttet mod solens skadelige stråler, mens de udforsker vandet og leger i sandet. Den certificerede Oeko-Tex 100 kvalitet garanterer, at disse badebukser er fri for skadelige stoffer og materialer, så du kan have ro i sindet, mens dit barn har det sjovt i solen.

Uanset om du tilbringer dagen på stranden, ved poolen eller bare leger i haven, vil dit barn føle sig komfortabel og fri til at bevæge sig i disse badebukser. Den bløde og strækbare sammensætning af 83% polyester og 17% elastan sikrer en behagelig pasform og bevægelsesfrihed, så dit barn kan lege og udforske med lethed.

Med et tidløst og stilfuldt design i en smuk blå farve med søde detaljer, vil disse badebukser gøre dit barn til den mest fashionable badenymfe eller badehelt på stranden. Så giv dit barn den bedste start på sjov og leg i vandet med Hust & Claire Wan Blue Harumi Badebukser – et must-have til enhver sommerdag fyldt med eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hust & Claire Wan Blue Harumi Badebukser – Str. 6/9 mdr”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.